Kaszás Attila és Kaszás Bence fotóstúdiója

.
.

Az esküvődre hónapokig, talán évekig is készülsz,

és egyszerre csak eljön a nagy pillanat!!!

Ott állsz azzal a személlyel, akit életedben a legjobban szeretsz,
ott vannak melletted a legjobb rokonok, barátok, kedves ismerősök…

A pillanat elszáll, az idő kereke tova gördül, és a bensődben áradó érzéseket máris a múlt köde próbálja birtokba venni…
Biztos vagyok abban, hogy az esküvő legfontosabb embere az esküvői fotós, aki mindent úgy fotóz le, ott és éppen akkor, hogy ne lepjen be semmilyen csodálatos momentumot a feledés.
Sőt, újra és újra életre keltse az egyszer már megtörtént  csodálatos eseményt. Örök élményt hozzon létre fényképeivel az esküvői pár és násznép szívében, lelkében. 

.

Az esküvői kreatív fotózás a legfontosabb minden fotózás közül.  Enélkül az esküvő olyan, mint egy szuper járgány festetlenül és fényezetlenül! A kreatív fotózás az örök emlékek királya! Ezek azok a képek, amelyek évtizedek múlva is felfrissítenek, figyelmeztetnek, hogy te ilyen vagy most is, ilyen szép és ilyen fiatal! Ezek a képek adnak nektek hitet és vidámságot. Ezek a képek frissítik fel egymásban a régi érzéseket, amit a hétköznapok meg szeretnének koptatni!

   

 

Érdeklődöm esküvői fotózás és videózás után!    

 

A kreatív fotózás lehet az esküvőt megelőző napokban is, ha bevállalós vagy! Lehet a szertartás előtt, ha szereted az izgalmakat és lehet a szertartások után is, ha máskor nem jut rá idő! Az ár nem változik nálunk, ha más időpontban és más helyszínen van a kreatív!
Ha megtörtént már a fotózás, nyugodtan és emelt fővel vágsz bele a szertartások embert próbáló izgalmaiba! Hiszen mindenki téged néz és csodál, ti vagytok itt ma a főszereplők!

Érdeklődöm esküvői fotózás és videózás után!

Az esküvő minden fontos pillanata ott kell legyen a fényképezőgépben! Számíthatsz ránk! Csodálatos élményt adunk át nektek a veletek eltöltött órák után! 

Esküvői videózás

Ha esküvői videó felvételeket is szeretnétek, ne kattintsatok tovább! Különleges ajánlataink vannak!
Különleges weblapot kaptok a videótok számára a saját nevetekre szólóan!

Nézzetek bele klipjeinkbe és tervezzük meg együtt esküvői filmeteket!

Lépj kapcsolatba velünk! Töltsd ki az alábbi üzenetküldőt és néhány órán belül válaszolunk! Ha viszont sürgős, akkor hívj fel a +36 30942 8553

számon!

Érdeklődöm esküvői fotózás és videózás után!  

 

A jegyesfotózásról

Egy jól kitalált helyszín különleges hangulatot teremt!

A profi inspirációk, elképzelések,

közvetlen hangú beszélgetések egészen rejtélyes fotókat eredményeznek!

A jó fotó az, amivel nem lehet betelni!

Mindig találsz benne valami újat, valami meglepőt,

valami miatt újra és újra szerelem gyúl benned, és magad sem érted, hogy miért….

Ez a jó jegyes fotó sorozat!

A fotós és videós csapat

Bártfai Balázs fényképész

fotózás esküvőn, rendezvényeken: Bártfai Balázs

2003 óta dolgozom Kaszás Attila és Kaszás Bence stúdiójában. Az esküvői képek, a családi fotózások mellett a fotórestaurálás rejtelmeit is kitanultam. Az elszakadt, gyűrött, repedezett és hiányos fényképek felújításának szakértőjévé váltam, több ezer olyan kép van mögöttem, amelyek nélkülem az enyészet martalékává váltak volna. Olyan hivatásos fényképész vagyok, aki vérkomolyan veszi a szakmát. Egy-egy rendezvényen, esküvőn nem létezik olyan pillanat, amit ne tudnék elkapni! Abszolút beleélem magát az eseményekbe, résztvevőjévé válok és megörökítem! A fényképezőgépem vagy videókamerám teljesen azonosul akaratommal és  elképzeléseimmel. Velem fényképeztetni egy eseményt igazi főnyeremény! Nekem a fényképezés és a filmezés az életem! Az Objektív Fotóstúdió nekem az első otthonom!

 

Kaszás Bence fényképész

Kaszás Bence vagyok, 2001 óta fényképezek és filmezéssel is foglalkozom. A modellfotózás érdekel leginkább és ebben népszerűséget is szereztem már! Rengeteg kezdő és profi zenész, színész, művész promóciós portfólióját készítettem már el. Munkáimat a kaszasbence.hu oldalon láthatod!

 – Imádok modelleket fényképezni, a modellfotózást nekem találták fel! A cég számítógépes hátterét Bártfai Balázzsal ketten biztosítjuk. Állandóan fejlesztem a tudásomat, mindig benne vagyok valamilyen továbbképzésben, workshopban. A fotózás mellett szenvedélyem a divatikon.hu oldal, amelynek főszerkesztője és alapítója vagyok. Az oldal a hazai kulturális életről tudósít a 20-40 év közötti korosztálynak főleg videóinterjúi teszik rendkívül népszerűvé. Youtube csatornáját havonta 280.000 látogató nézi.

 

Kaszás Attila fényképész

A portréfotózás szakértője vagyok, több tízezer portré készítője, aki elkötelezett a portréfotózásban. Meggyőződésem, hogy akiről jó portréfotók készültek, megteremtette az egyik legfontosabb alapját a sikeres életnek! A jó portréfotó bizalmat sugároz és weblapon, közösségi oldalakon, álláskeresés, interjúk előtt személyes szimpátiát előlegez a tulajdonosának. Fotózási módszeremből egy részlet: A hangulatot teremtem meg először a fényképezéshez, de ez nálam nagyon rövid idő. Máris a próbaképek következnek, át kell látnom a megrendelő személyiségét, mi az ami harmonikussá teszi, milyen beállításokkal sugároz bizalmat. A legtöbb kuncsaft izgul, ezt viszont én felhasználom a saját érdekében. Fontos, hogy néhány perc alatt sok beállítás készüljön változatos fényekkel. Hamarosan eljön az a pillanat, amikor rájönnek az alanyok, hogy jó helyen vannak és felengednek.  A harmadik része a fotózásnak az, hogy  készítek néhány képet meglepő háttérrel, vagy extrém beállítással is. A válogatásnál szinte mindenki választ az első, második és harmadik blokkból is! Na, ez a célom, ekkor vagyok nyugodt, hogy jól csináltam!

 

esküvőfotózás 2019.