Esküvői fotó-videó

Kaszás Attila és Kaszás Bence fotóstúdiója Budapest

Tel.: +36309428553

 

Esküvői kreatív fotózás

Ezek azok a képek, amiket a legtöbbször megnézünk, és  büszkén megmutatjuk minden ismerősnek, rokonnak! Ezek azok a képek, amelyekkel több tíz év múlva is büszkélkedünk és még akkor is elhomályosodik a szemünk! Mert a kreatív fotózás az esküvői nap legszebb része! Amire mindenképpen számíthatsz nálunk: a jó hangulatteremtésben is profik vagyunk!
Elmegyünk a pár által megálmodott helyszínekre, de rendelkezésre áll stúdiónk is, amely légkondicionált és pazar esküvői hátterekkel rendelkezik. A mi feladatunk: a legjobb formába hozni a párt, klasszikus és modern beállításokkal egy csúcsminőségű esküvői albumot összehozni! Ötletekben gazdag, vidám hangulatú fotósorozatra számíthattok. Vidám pillanatokat teremtünk,  amelyek bővelkednek mosolygásban, nevetésben, titkos pillantásokban. A kreatív fotókat retusáljuk. Izzadság, váratlan herpesz, szarkaláb nem köszönnek vissza rád az elkészült képeken! Ha videót is rendelsz tőlünk, feltétlenül belekerül az esküvői filmbe is a kreatív fotózás!

Érdeklődöm!

Esküvői eseményfotózás

Az esküvői szertartások minden mozzanatáról készítünk fényképeket. A fotózásokba beletartozik az utána következő gratuláció, a nagy csoportkép és a baráti, rokoni kiscsoportképek is. Az esküvői vacsoráról, az azt követő mulatozásról rengeteg fotók készítünk. Megfelelő felszereléssel dolgozunk: jól kivilágított, éles felvételeket adunk át. A jól elkapott pillanatokra rá vagyunk hangolódva! Az események követése érdekében felvesszük a kapcsolatot a vőféllyel, ceremóniamesterrel, zenészekkel. Igyekszünk minden váratlan helyzetet is lefotózni. Mindezt úgy, hogy senkinek ne legyünk terhére! Viszont a násznépből bárki szólhat, hogy egy fotót szeretne magáról, vagy családjáról, ezt minden esetben örömmel teljesítjük! Gyorsak vagyunk: az esküvő után néhány nappal már vihetitek is az esküvői eseményfotókat! Ha nem tudtok érte jönni, szívesen felhőbe is feltöltjük, hogy minél előbb élvezhessétek a nagy nap emlékeit! 

 

Érdeklődöm!

Esküvői videózás

Az egész napos, teljes esküvőt magába foglaló videózás mellett készítünk egy-egy szertartásról is esküvői filmeket. Több kamerás felvételeket is vállalunk. A felvett filmanyagot igény szerint megvágjuk és  szöveggel, zenei aláfestésekkel ellátott esküvő filmet készítünk. Egy átlagos esküvői film hossza másfél órás. Természetesen nagyobb volumenű esküvőknél ez hosszabb. Ezt az esküvői párral előzetesen vagy utólagosan megbeszéljük. Készítünk rövid klipeket is, művészi highlight filmeket és zenés összefoglalókat is, de különleges marryoke klipeket is. Fotókból slideshow-kat is vállalunk. Különleges szolgáltatással ajándékozzuk meg a videózást megrendelő párokat: saját névvel ellátott weblapra töltjük fel esküvői videójukat! Ez lehet publikus és jelszavas változatú is. A link birtokában és a jelszó ismeretében minden rokon, ismerős élvezheti esküvői videótokat full hd minőségben! Ha fotózást is rendelsz tőlünk, a következőket ígérjük: a videós és fotós harmonikusan együtt működik. Ahol a videó fontosabb, ott a fotós háttérben marad és fordítva is így teszünk. Fontosnak tartjuk azt is, hogy a másik kolléga feleslegesen ne kerüljön bele az anyagba. Az esküvői videót profin megvágva, kidolgozva általában az esküvő utáni héten már megkapjátok!

 

Érdeklődöm!

Esküvői árak

Célszerű végig beszélni, mit is szeretne a pár, mi ebben kreatívan segítünk!

Tájékoztatásul:
-kreatív fotózás-szertartásfotózás és lakodalom fényképezése 130.000,-Ft-tól

-videófelvétel egy szertartásról 40.000,-Ft-tól

-szertartás- lakodalom videózása, majd ebből film készítése: 150.000,-Ft-tól.

Vállaljuk kis esküvők fotózását és videózását is:

Egy szertartás, polgári vagy egyházi esküvő: 40.000-Ft.
Ezért az árért megkapod az összes felvételt /ez kb 100 db felvétel/ cd-re írva.

Két szertartás: A két szertartás ára. 80.000,-Ft. Az összes felvételt megkapod.

A fenti árakba beletartoznak a nagy csoportképek az önkormányzat vagy a templom előtt, valamint a kis csoportképek, csokordobás képei is.

Esküvői kreatív képek szabadtéren, vagy stúdióban:
szabadtéri és stúdióban készült képeink azonos áron készülnek.

alapcsomag: a fotózás ideje kb. 1 órás, ez idő alatt 70-80 felvétel készül. Az ebből választott 20 db kép retusálva digitálisan és 10×15 cm méretű papírképen lenagyítva:  38.000,-Ft

Extra kéréseket is teljesítünk, VIP csomagokat is összeállítunk!

Korrekt árakon dolgozunk, sokszor fontosabb számunkra a megrendelő elégedettsége, mint egy váratlan helyzet miatti felár.

 

Érdeklődöm!

Kaszás Attila és Kaszás Bence fotóstúdiója 1152 Budapest, Rákos út 86. tel: +36309428553
e-mail: objektivfotostudio@gmail.com