Esküvői fotó-videó

Kaszás Attila és Kaszás Bence fotóstúdiója Budapest

Tel.: +36309428553
e-mail:objektivfotostudio@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van egy nap

Van egy nap, amely minden ember életében káprázatos!
Furcsa módon mindenki a legszebb ruháját veszi fel, emiatt sokukra rá sem ismerünk!
Jó ránézni bárkire, és érthetetlen módon mindenki kedves egymással!
Nem is akárhogyan!
Akikről tudtuk, hogy évek óta nem találkoztak, hosszan össszeölelkeznek,
kezet fognak, és önzetlenül érdeklődnek egymás felől.
Mindenkit átjár a vidámság és az ünnep érzése!
Mindenki szeret téged és különlegesen nagylelkű és gáláns veled!
Mi több, ezen a napon egyvalaki számára te vagy a legszebb,

a legimádottabb ember, és mindketten hiszitek teljes szívvel, hogy mostantól mindig így lesz!
Hiszen ez a ti napotok!
Örülök, ha ilyen napokon én is részt vehetek, és hűen megörökíthetem!
Az szeretném én is, hogy amit átadok, az a legszebb nap mindig megújuló emléke legyen!
Mert ma mindenki vajszívű egymással, mindenki figyelmes a másikhoz!
És mindezt te okoztad a kedveseddel!
Minden értetek történik ilyen szépen, tiszta szívvel!
Kívánom, hogy minél előbb legyen neked is egy ilyen napod!
A kettőtök legnagyobb, legszebb napja legyen!
Mindenki, akit meghívtok, úgy emlékezzen,
hogy hű, micsoda nagy nap volt az!
Milyen boldog pár napja volt!
Milyen jól éreztem magam miattuk!
Így legyen!

Kaszás Attila

 

 

Esküvői árak

 

Mit is szeretnétek pontosan? Ezt érdemes megfogalmazni, mert az árakat eszerint alakítjuk ki mi is. Szívesen segítünk ebben egy kötelezettség nélküli személyes találkozásban! De online is rendelkezésetekre állunk!

 

Tájékoztatásul:
-Kreatív fotózás-szertartásfotózás és lakodalom fényképezése 190.000,-Ft-tól

 

-Szertartás- lakodalom videózása, majd ebből film készítése: 190.000,-Ft-tól.

 

 

 

 

margitszigeti-kreativ-eskuvo-dronfoto

 

 

 

 

Kis esküvő fotózása, videózása:

 

Egy szertartás, polgári vagy egyházi esküvő: 45.000-Ft.

Egy szertartás videózása: 45.000,-Ft

Fotó és videó egyidejű megrendelése esetén: 85.000,-Ft

Kreatív fotózás szabadtéren vagy stúdióban: 20db választott kép: 38.000,-Ft

 

A fenti árakba beletartoznak a nagy csoportképek az önkormányzat vagy a templom előtt, valamint a kis csoportképek, csokordobás képei is.

 

Extra kéréseket is teljesítünk, VIP csomagokat is összeállítunk!

 

 

 

Korrekt árakon dolgozunk, sokszor fontosabb számunkra a megrendelő elégedettsége, mint egy váratlan helyzet miatti felár.

 

 

 

 

 

Érdeklődöm!

 

Esküvői kreatív fotózás

A szerelem csodálatos érzés. Mindig irigykedve tekintünk egy szerelmes párra!  Számunkra különleges érzés szerelmes párokat fotózni! Ebben vagyunk a legjobbak, hiszen lelkesítő, inspiráló perceket szereztek nekünk is! Nem titkolt vágyunk, hogy évtizedek múlva is bele tudjatok feledkezni ezekbe a képekbe! Mert a kreatív fotózás az esküvői nap legszebb része! Amire mindenképpen számíthattok nálunk: a jó hangulatteremtésben is profik vagyunk!
Elmegyünk megálmodott helyszínekre, ám rendelkezésre áll stúdiónk is, amely légkondicionált és pazar esküvői hátterekkel rendelkezik. A mi feladatunk: a legjobb formába hozni titeket! Klasszikus és modern beállításokkal egy csúcsminőségű esküvői albumot összehozni! Ötletekben gazdag, vidám hangulatú fotósorozatra számíthattok. Vidám pillanatokat teremtünk,  amelyek bővelkednek mosolygásban, nevetésben, titkos pillantásokban. A kreatív fotókat retusáljuk. Izzadság, váratlan herpesz, szarkaláb nem köszönnek vissza rád az elkészült képeken! Ha videót is rendelsz tőlünk, feltétlenül belekerül az esküvői filmbe is a kreatív fotózás!

 

 

 

Érdeklődöm!

Esküvői eseményfotózás

Az esküvői szertartások minden mozzanatáról készítünk fényképeket. A fotózásokba beletartozik az utána következő gratuláció, a nagy csoportkép és a baráti, rokoni kiscsoportképek is. Az esküvői vacsoráról, az azt követő mulatozásról rengeteg fotót készítünk. Megfelelő felszereléssel dolgozunk: jól kivilágított, éles felvételeket adunk át. A jól elkapott pillanatokra rá vagyunk hangolódva! Az események követése érdekében felvesszük a kapcsolatot a vőféllyel, ceremóniamesterrel, zenészekkel. Igyekszünk minden váratlan helyzetet is lefotózni. Mindezt úgy, hogy senkinek ne legyünk terhére! Viszont a násznépből bárki szólhat, hogyha egy fotót szeretne magáról, vagy családjáról, ezt minden esetben örömmel teljesítjük! Gyorsak vagyunk: az esküvő után néhány nappal már vihetitek is az esküvői eseményfotókat! Ha nem tudtok érte jönni, szívesen felhőbe is feltöltjük, hogy minél előbb élvezhessétek a nagy nap emlékeit!

 

Érdeklődöm!

Esküvői videózás

Az egész napos, teljes esküvőt magába foglaló videózás mellett készítünk egy-egy szertartásról is esküvői filmeket. Több kamerás felvételeket is vállalunk. A felvett filmanyagot igény szerint megvágjuk és  szöveggel, zenei aláfestésekkel ellátott esküvő filmet készítünk. Egy átlagos esküvői film hossza másfél órás. Természetesen nagyobb volumenű esküvőknél ez hosszabb. Ezt az esküvői párral előzetesen vagy utólagosan megbeszéljük. Készítünk rövid klipeket is, művészi highlight filmeket és zenés összefoglalókat is, de különleges marryoke klipeket is. Fotókból slideshow-kat is vállalunk. Különleges szolgáltatással ajándékozzuk meg a videózást megrendelő párokat: saját névvel ellátott weblapra töltjük fel esküvői videójukat! Ez lehet publikus és jelszavas változatú is. A link birtokában és a jelszó ismeretében minden rokon, ismerős élvezheti esküvői videótokat full hd minőségben! Ha fotózást is rendelsz tőlünk, a következőket ígérjük: a videós és fotós harmonikusan együtt működik. Ahol a videó fontosabb, ott a fotós háttérben marad és fordítva is így teszünk. Fontosnak tartjuk azt is, hogy a másik kolléga feleslegesen ne kerüljön bele az anyagba. Az esküvői videót profin megvágva, kidolgozva általában az esküvő utáni második héten már megkapjátok!

 

Érdeklődöm!

Kaszás Attila és Kaszás Bence fotóstúdiója 1152 Budapest, Rákos út 86. tel: +36309428553
e-mail: objektivfotostudio@gmail.com

kaszasattila-kaszasbence-bartfai-balazs

Bártfai Balázs, Kaszás Attila, Kaszás Bence