Kismamafotózás – Kaszás Attila és Kaszás Bence fotóstúdiójában

A világon a legnagyobb dolog a gyermek megszületése, életünk legcsodásabb eseménye! Minden, ami ezzel kapcsolatos, a legszebb emlékeink közé tartozik! A kismama fotózás a legkedvesebb nekünk minden fotózás közül. Egy anyuka ilyenkor a legszebb és egy apuka boldogsága határtalan. Ilyen körülmények között kismama fotókat készíteni egy felfokozott érzelmi állapot! Számtalan fotó ötlet születik bennünk ekkor!

kismamafotózás

Kaszás Bence:

Régóta fényképezek terhes anyukákat, boldog kispapákat, de amióta én is apa lettem, még jobban át tudom élni ezeket a ritka szép érzéseket! A kismama fotózás a kispapa jelenlétével nagyot emel a fényképek értékén. Vannak azonban, akik meglepetésnek szánják a várandós fotósorozatot, ezért egyedül jönnek. Ha a leendő gyermek játékait is elhozzátok, szívesen lefotózom azt is a pocakon!

kismama fotózás

Kaszás Attila:

Különleges hátterekkel emeljük ki a pocak formáját, egyedi fényeket használunk, ami művészivé emeli a kisbaba születése előtti állapotot. A kismamaság egy örök élmény egy házaspár életében! A kismama fotók emlékeink legféltettebb kincsi közé tartoznak! Jól tudom én ezt, hiszen én már többszörös nagypapa vagyok!

kismama fotózás

Kismama fotózás árai:

10 képes  sorozat – kb. háromnegyedórás fotózás, sok háttér, rengeteg beállítás. Az ebből választott 10 kép cd-re írva: 29.000,-Ft.

20 képes sorozat – kb. 70 perces fotózás, sok háttér, különleges beállítások is. Az ebből választott 20 kép cd-re írva: 38.000,-

 

Jelentkezz be, ha van kedved egy fotózásra! Kellemes élmény lesz és történelmi jelentőségű képeid lesznek! Ha sürgős, akkor inkább hívjál a +36309428553 telefonszámon! Ha a lenti üzenetküldőt választod, egy napon belül válaszolunk!

jelentkezés: objektivfotostudio@gmail.com e-mail címen. Köszönjük!