Kismamafotózás – Kaszás Attila és Kaszás Bence fotóstúdiójában

A világon a legnagyobb dolog a gyermek megszületése, életünk legcsodásabb eseménye! Minden, ami ezzel kapcsolatos, a legszebb emlékeink közé tartozik! A kismama fotózás a legkedvesebb nekünk minden fotózás közül. Egy anyuka ilyenkor a legszebb és egy apuka boldogsága határtalan. Ilyen körülmények között kismama fotókat készíteni egy felfokozott érzelmi állapot! Számtalan fotó ötlet születik bennünk ekkor!

kismamafotózás

Kaszás Bence:

Régóta fényképezek terhes anyukákat, boldog kispapákat, de amióta én is apa lettem, még jobban át tudom élni ezeket a ritka szép érzéseket! A kismama fotózás a kispapa jelenlétével nagyot emel a fényképek értékén. Vannak azonban, akik meglepetésnek szánják a várandós fotósorozatot, ezért egyedül jönnek. Ha a leendő gyermek játékait is elhozzátok, szívesen lefotózom azt is a pocakon!

kismama fotózás

Kaszás Attila:

Különleges hátterekkel emeljük ki a pocak formáját, egyedi fényeket használunk, ami művészivé emeli a kisbaba születése előtti állapotot. A kismamaság egy örök élmény egy házaspár életében! A kismama fotók emlékeink legféltettebb kincsi közé tartoznak! Jól tudom én ezt, hiszen én már többszörös nagypapa vagyok!

kismama fotózás

Kismama fotózás árai:

10 képes  sorozat – kb. háromnegyedórás fotózás, sok háttér, rengeteg beállítás. Az ebből választott 10 kép cd-re írva: 25.000,-Ft.

20 képes sorozat – kb. 70 perces fotózás, sok háttér, különleges beállítások is. Az ebből választott 20 kép cd-re írva: 35.000,-

30 képes sorozat – kb. 90 perces fotózás, sok háttér, különleges beállítások. Az ebből választott 30 kép cd-re írva. 45.000,-Ft.

[wps_calltoaction style=”default” border=”none” title=”Érdeklődöm a kismamafotózás után!” align=”left” background=”#f4f4f7″ color=”#535353″ radius=”0″ button_text=”Nyomd meg” url=”http://fenykepesz.eu/kismamafotozas-utan-erdeklodes/” target=”self” button_background=”#6aa2ff” button_color=”#fff” button_radius=”0″]Bármilyen kérdésed van a kismamafotózással kapcsolatban, nyugodtan tedd fel nekünk! Szívesen írunk neked, de ha megadod a telefonszámod, akkor vissza is hívunk![/wps_calltoaction]